Wij bieden u de modernste tandheelkundige mogelijkheden binnen het hart van Dordt

De teams van Kees Baan en Paul Hienekamp staan klaar om uw bezoek aan de tandarts op een zo vakkundige manier te laten verlopen. In onze praktijk hebben wij alle faciliteiten om uw gebit goed te verzorgen.

assistentes en tandartsenKiezen

Cerec

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk Baan en Hienekamp voeren we alle tandheelkundige behandelingen uit. Een compleet overzicht van de behandelingen vindt u bij onze tarieven.

Geavanceerde apparatuur
Wij beschikken over zeer geavanceerde apparatuur. Met behulp van onze CEREC bestaat er de mogelijkheid om kronen binnen 2 dagen te maken. In uitzonderlijke gevallen, zelfs klaar terwijl u wacht.
Daarnaast hebben wij een behandelmicroscoop, waardoor wij onze behandelingen zo nauwkeurig mogelijk kunnen uitvoeren.
Bij onze behandelstoelen hebben we röntgenapparatuur voor bite-wings (overzichtsfoto’s van meerdere elementen) of voor een solo-opname van een element. In een aparte ruimte staat een rontgenapparaat, waarmee speciale grote overzichtsfoto's van de kaken worden gemaakt. Ook wel OPT's genoemd.
Happen hoort in de meeste gevallen tot de verleden tijd. We maken gebruik van digitale afdrukken.

Implantologie
Een implantaat kunt u het beste vergelijken met een kunstwortel. Een implantaat vervangt een afwezige tandwortel en wordt als een schroef in de kaak gebracht. Implantaten worden gemaakt van een lichaamsvriendelijk materiaal zoals titanium. Het implantaat biedt houvast voor een kroon, brug of overkappingsprothese.© | Powered by Dentity